Diplomatic

Agentia noastra a furnizat servicii foto și video unor importante instituții publice din România, nationale si locale, precum si internationale, for-uri internationale, organizatii, misiuni diplomatice, etc.

Concerts

Avem o vasta experienta în spatele scenei, pe scena si in fata scenei, trecand de la productia de concerte, la a le sustine pe scena sau a le fotografia și filma din fata scenei.

Events

Suntem pregatiti sa raspundem clientiilor nostri în ceea ce privește documentarea foto-video a evenimentelor lor, lucrand de peste 13 ani în acest domeniu, cu unele din cele mai importante evenimente din România.

Theatre & Arts

Dedicăm o mare parte a muncii nostre documentării artelor spectacolului, fie că vorbim de teatru, dans, muzică sau new media. Ne bucurăm de o strânsă colaborare cu principalele instituții de cultură din Sibiu, și de peste 10 ani de zile formăm echipa oficială de fotografi ai FITS.

Sport

Suntem dedicați sportului, atât profesional, cât și în timpul liber. Suntem pregătiți și avem experiență în acoperirea unor evenimente sportive de la cele mai simple la cele mai complexe.

Aerial

Putem oferi servicii de fotografiere și filmare din dronă. Precum și localizare sau servicii de scouting cu ajutorul dronelor DJI Mavic Pro2 și Avata.

Arhitecture

Avem o experiența bogată în fotografierea/documentarea unor imobile istorice sau din domeniul construcțiilor civile, documentând șantiere complexe de la fundație până la recepția finala.

Corporate & Private Events

Oferim o gamă largă de servicii clienților nostri corporate. Ne extindem portofoliul pentru a oferi servicii de event planning & management pentru evenimente corporate, iar pe partea media, oferim soluții complete de grafică, foto si video.

Studio

Putem oferii servicii foto de studio, în locația noastră sau la locația clientului. Servicii complete de fotografiere și editare foto.

Brand Identity

Putem veni în sprijinul nevoilor clienților noștri privind crearea unei identități vizuale de la zero, plecând de la concept la graphic design, fotografii și filmări. Răspundem nevoilor particulare ale fiecărui client al nostru.

Partners and Clients

Contacteaza-ne