Party like
a Festival

Focus Agency este o agenție specializată în organizarea de evenimente corporate și private, cu o abordare unică care transformă fiecare eveniment într-un mic și intim festival. Cu o experiență vastă de 15 ani în domeniu, suntem capabili să organizăm evenimente de orice tip și dimensiune, cu atenție la detalii și la nevoile clienților noștri.

Ne concentrăm pe crearea unui mediu prietenos și relaxat pentru participanți, oferind experiențe autentice și unice care îi fac să se simtă ca și cum ar fi la un festival real. Avem o echipă dedicată de profesioniști pasionați, care lucrează împreună pentru a crea atmosfera potrivită pentru evenimentul dumneavoastră. Fie că este vorba despre muzică, artă, gastronomie sau orice altceva, suntem pregătiți să ne asigurăm că evenimentul dumneavoastră va fi memorabil și va depăși toate așteptările.

Cu serviciile noastre de organizare de evenimente, veți avea parte de o experiență autentică și unică, care să ofere oamenilor ocazia de a se bucura de un festival privat și personalizat.

Focus Agency oferă o abordare comprehensivă în organizarea evenimentelor prin intermediul serviciilor noastre complete de management al evenimentelor 360. Acest serviciu acoperă fiecare aspect al organizării evenimentului dumneavoastră, asigurându-vă că fiecare detaliu este gestionat cu profesionalism și atenție la detalii.

În concluzie, oferim servicii complete și personalizate pentru evenimentele dumneavoastră, pentru a vă asigura că acestea vor fi un succes și vor depăși toate așteptările.

Logistica evenimentului

Punem la dispoziție o gamă largă de opțiuni pentru logistică, cum ar fi corturi, mobilier, containere (ca recepție), pentru a crea spațiul perfect pentru evenimentul dumneavoastră.

Street Food Trucks

Pregătim o varietate de opțiuni de mâncare și dulciuri delicioase pentru evenimentul dumneavoastră, care pot fi servite din camioanele noastre de street food.

Vendori Craft Beer

Punem la dispoziție baruri pentru bere artizanală, construite în dughene mobile, care adaugă o notă unică și interesantă evenimentului dumneavoastră.

Vendori Drinks

Oferim o gamă largă de opțiuni pentru barul cu vinuri, inclusiv o rulotă cu vin, pentru a completa experiența culinară a participanților. Putem crea băuturi personalizate pentru evenimentul dumneavoastră, servite de un barman experimentat.

Booking artiști și formații muzicale

Putem ajuta la organizarea muzicii live pentru evenimentul dumneavoastră, indiferent de genul sau stilul preferat.

Scenotehnica

Punem la dispoziție tot ceea ce este necesar pentru a crea scena perfectă pentru evenimentul dumneavoastră, inclusiv instrumente muzicale și sisteme de sunet de calitate superioară.

UX

Suntem specialiști în crearea atmosferei potrivite pentru ca participanții să se simtă ca și cum ar fi la un festival adevărat. Oferim soluții personalizate pentru iluminatul ambiental și creăm zone confortabile de relaxare.

Content Creation / BTL

Avem o echipă dedicată de fotografi și videografi care pot captura fiecare moment important al evenimentului dumneavoastră. Oferim servicii de design grafic pentru afișe, bannere și alte materiale promoționale pentru evenimentul dumneavoastră.

Fun Zone

Putem crea o zonă specială pentru copii, cu jocuri și activități distractive, pentru ca toți participanții să se distreze la eveniment.

Partners and Clients

Contacteaza-ne